Helle Ultang

Jeg hedder Helle Ultang, er årgang 1973. Jeg har været dagplejer siden maj 2005. Jeg er uddannet DUÅ (De utrolige år) dagplejer, så jeg arbejder med anerkendende pædagogik. Jeg vil karakterisere mig selv som meget omsorgsfuld, kærlig, nærværende, rolig, stabil, engageret, udadvendt og anerkendende i mit arbejde med børnene.

At være dagplejer er det helt rigtige for mig, og jeg nyder min hverdag sammen med de små børn, hvor ikke to dage er helt ens. Jeg vil som dagplejer, give jeres barn en god hverdag i et miljø med tryghed, omsorg og nærvær. God tid til det enkelte barn. Faste trygge rammer og rutiner samt forudsigelighed. Tingene foregår i børnenes tempo, og det enkelte barn skal ses og høres og have en følelse af at være en vigtig del i fællesskabet. Jeg prioriterer god tid til børnestyret leg, da det udvikler fantasi, kreativitet, selvtillid, fællesskab mm. Barnets almen udvikling vægtes også højt, så de udvikler sig socialt, følelsesmæssigt og sprogligt. Barnet skal have en god, og sjov dag med læring og udfordringer.

Hos mig skal der være god tid til leg og fordybelse. Vi læser og synger en del. Leger fantasilege.
Vi er ude, helst hver dag,  hvor vi leger, tumler, udforsker og har det sjovt. Mødes med kollegaer og deres børn på legepladsen, går i legestue samt gymnastik i hallen. Nyder at gå/cykle ture her i Mejrup, hvor der er meget at se på, fx over og se på traktorer, se til fårene og hestene og snakke om alt det vi ser på vores vej.

Forældresamarbejdet er meget vigtigt for mig. At I som forældre er helt trygge ved at afleveres jeres barn hos mig. Derfor er det meget vigtigt, at vi har et godt og tæt samarbejde og har en åben dialog samt åben/ærlighed om jeres barns trivsel og hverdag, så vi i samarbejde kan skabe de bedste rammer for jeres barns tid i dagplejen.

Privat bor jeg på Ravperlen sammen med min kæreste, mine to halvstore drenge og hans to skønne mindre børn.
Her er røgfrit og ingen husdyr.

Foto