Hanne Bech Jacobsen  

Børn har brug for nærvær og at blive mødt i hver deres forskellige behov, så de trygt kan udvikle sig. Der skal være rummelighed til forskellighed, så de føler sig værdsat og accepteret, som præcis den de er og derved trives og lærer at begå sig i samspillet med andre. Dette er værdifulde værdier for mig som både mor og dagplejer.

For mig er det vigtigt skabe en tryg og varieret hverdag, hvor der både er plads til at tumle, rode, grine, fjolle, lytte, synge, læse og hygge og generelt det at føle sig hjemme. Det kan være, vi stille og roligt hygger med massage, danser til høj musik, finder blade i skoven, udfolder vores kreative evner eller øver os i at få gode motoriske færdigheder. Vi er aktive og kreative både inde, hvor vi har god plads i hyggelige hus og ude hvor vi dagligt benytter os af den dejlige natur, vi allerede møder lige udenfor døren.

2 gange om ugen mødes vi med de andre dagplejere i legestue. I gymnastiksalen er der god plads til udfoldelse og de nyder at lege sammen på kryds og tværs og at blive trygge ved de andre dagplejere.

Jeg vægter højt en god dialog og et positivt samspil med jer som forældre. Det er første skridt i et godt samarbejde omkring jeres børn og en vigtig følelse for børnene.

Huset er røg- og dyrefrit.

Jeg er af årgang 1976, har 5 børn i alderen 8-18 år og startet op som dagplejer i efteråret 19. Selv er jeg aktiv i fritiden, hvor jeg spiller fodbold, løber og går til crossfit.

Billeder fra min dagpleje

Bolig 2

Bolig