Lissi Jørgensen

At være dagplejer, er et job som jeg holder rigtig meget af. Jeg nyder min hverdag sammen med børnene, hvor ikke en dag er ens.

Jeg vil som dagplejer, give jeres barn en hverdag med tryghed, nærvær og omsorg, hvor der er tid til fordybelse og forudsigelighed. Jeg vægter et godt forældresamarbejde højt, med åbenhed og ærlighed. Jeg vil dagligt fortælle om barnets hverdag og episoder og små guldkorn og jeg benytter vores digitale billedramme, så forældrene kan kigge med.

Vi deltager selvfølgelig i de forskellige arrangementer for Mejrup gruppen, gymnastik og legestue, som styrker fællesskabet og giver gode relationer. Vi leger inde og ude og bruger vores legeplads "Tumlebo". Vi tager gerne på tur med madpakker, hvor vi også benytter vores ladcykler. Jeg prioriterer at synge og læse med børnene og sommetider laver vi lidt kreativt.

Jeg følger de pædagogiske læreplaner for Dagplejen Holstebro og ligeledes Kost og Hygiejne politikkerne.

Jeg er en årgang 1973. Jeg har været dagplejer siden 2003. Er gift med Klaus og sammen har vi 3 børn, Camilla fra 1998, Mikkel fra 2000 og Julie 2002. Jeg er ikke ryger og mit hjem er 100% røgfrit. Vi har en hund, som er udendørs i min arbejdstid. Derudover har vi også en kanin udendørs.

Foto