Helle Mondrup

Den 1/9 2023 flyttede jeg med min familie til Mejrup fra Borbjerg, hvor jeg har været dagplejer i over 25 år. Jeg er naturdagplejer og en del af “Grønne Spirer”, hvilket betyder at udelivet med børnene er en stor del af hverdagen i min dagpleje.

Jeg bor på Hostavej i Mejrup, sammen med min mand Torben og vores sidste hjemmeboende barn Alberte.

Jeg er oprindelig levnedsmiddel uddannet, så kosten er en del af det jeg vægter højt. Jeg præsenterer mange forskellige madvarer for børnene og i den udstrækning tiden tillader det, fremstiller jeg gerne selv både brød og pålægsvarere.

Jeg sætte stor pris på åbenhed og ærlighed, og ser det som en vigtig del af et rigtig godt forældre/dagplejer samarbejde.

Så har du lyst til at hente dit barn, der sprudler af tilfredshed?
Ønsker du, at der er tid nok til dit barn?
Tør du lade dit barn bruge sin krop og gå på opdagelse i naturen?
Betyder det noget for dig, at dit barn får sund og varieret mad?
Sætter du pris på en nær dialog om dit barns trivsel?

Så kan min dagpleje være det helt rigtige valg!!

Foto

Naturdagplejer

Som naturdagplejer cykler jeg ofte på opdagelse i naturen med  børnene. Vi laver mad på vores lille trangia (stormkøkken) og tager den ofte med på tur, både sommer og vinter. Vi tager naturen med i dagligdagen, og lærer begrebet fra jord til bord. Jeg tager altid udgangspunkt i det enkelte barn, og det er meget vigtigt for mig at udvikle min lille børnegruppe til en lille harmonisk, selvstændig flok.
Jeg mødes også fast med mine kolleger her i Mejrup. Vi har Multihallen, til motorik træning og vi går i  legestue og til sang i Kirkehuset.  Vi mødes også af og til på Tumlebo, som er dagplejens legeplads. Dejligt med en større gruppe, hvor børnene på tværs kan opbygge børne fællesskaber.

Kurser

I årenes løb, har jeg desuden taget en del kurser bl.a.: Grundkursus for dagplejere, Klar kommunikation uden aggression, Psykologi og pædagogik i forhold til børns normale udvikling, Holstebro kommunes samarbejd kursus, Efteruddannelse i arbejdet med pædagogiske læreplaner, Børn og natur, Leg med sprog, kurset der omhandler arbejdet med for tidligt fødte børn, og Grønne Spirers natur kursus. Desuden har jeg sammen med min børnegruppe deltaget i et video forløb med udgangspunkt i Marte Meo principper, og i januar 2018 blev jeg færdig med uddannelsen som DUÅ dagplejer.