Helle Maarbjerg

Jeg hedder Helle Maarbjerg, og er en årgang 76. Jeg bor på Vindelevgård i Vinderup, sammen med min mand Søren og vores 3 børn, som er fra 2003, 2006 og 2011.

Min store interesse er ”spejder”, og her er jeg leder for mikro og minier. Jeg sætter stor pris på at være ude i naturen med min familie.

Jeg har været dagplejer siden august 2007, og før det var jeg medhjælper i Vindelevgård børnehave gennem 7 år. Jeg er uddannet som køkkenassistent.

Vi bor i et ikke ryger hjem og har ingen husdyr.

I januar 2013 blev jeg naturdagplejer, og har ”Det Grønne Flag”, hvilket jeg er meget glad for. Det indebærer, at jeg hver dag er ude med mine børn og vi følger årstiderne. Jeg lægger vægt på, at børnene får en sund kost, og ved hvor maden kommer fra, så derfor dyrker vi køkkenhave og har drivhus. Børnene er med til at så og høste i det omfang de kan. Ofte tager vi i skoven og laver mad over bål. Jeg bruger gerne de grønne arealer der er i og omkring Vinderup.

Jeg blev i marts 2016 DUÅ (De Utrolige År) dagplejer.

En gang i ugen svømmer jeg med mine børn i Vinderup svømmehal, hvor der selvfølgelig er livredder tilstede.

En gang i ugen går jeg i legestuen, hvor vi mødes med kolleger og deres dagplejebørn, og ca. hver 14. dag går vi i gymnastiksalen.

Jeg lægger vægt på, at børnene har en rolig og stabil hverdag, og at de gennem de daglige aktiviteter, kommer igennem de 6 læreplanstemaer.

Foto

Billeder fra min dagpleje

Bolig 2

Bolig