Hanne Ø. Hansen

Jeg startede som dagplejer i 1995, og har haft med børn at gøre lige siden, som kommunal dagplejer, dagplejer for et udviklingshæmmet barn, aflastningsfamilie/døgnplejefamilie, dagplejer i frit valgs-ordningen og siden 1. januar 2007 kommunal dagplejer. Pr. 1/1 2015 er jeg blevet naturdagplejer og har taget diplom i DUÅ (de utrolige år).

Hver tirsdag formiddag kører vi til Aktivhuset i Vinderup, hvor vi har legestue fra kl. 9.00 til 11.30.  Her mødes vi med 4 andre dagplejere og deres børn, og her spiser vi også vores frokost.
I legestuen laver vi mange forskellige ting. Vi synger sange og leger sanglege. Vi maler, limer, leger, laver gymnastik og nogen gange mad. Inden vi kører hjem igen spiser vi vores madpakker. Jeg har en aftale med børnehaven Gården, at vi må bruge deres skovhytte hver fredag, og der er vi så vidt muligt fredag formiddag.

Vi er ude hver formiddag. Vi kan gå på legepladsen(legehus, sandkasse, rutsjebane og kørebane,) eller vi kan gå en tur op til naboens heste og får, eller bare kigge på det vi kommer forbi, og få en god snak om dette.
Vi kan også tage en udflugt til skoven, til stranden eller på besøg hos en kollega.
Vi tager en gang imellem bussen til Biblioteket eller anlægget i Vinderup.

Nogle dage er vi kreative og tegner, klipper, klistre, maler, laver noget med perler og meget mere.

Til frokost laver jeg ind imellem varme retter til børnene, bagefter børster vi tænder og der gøres klar til middagsluren.

Mit mål er at give børnene nogle trygge og stabile rammer. Stimulere børnene gennem naturen, leg, spil, sang, legestue besøg, kreativitet m.m. At give børnene en fast rytme dog med afveksling af hvad vi leger af aktiviteter og kreativiteter.
Et af mine mål er desuden, at børnene bliver klar til at komme videre i børnehave.

Jeg er født i 1964, er gift med Kurt og vi har to piger Carina fra 1994 og Maria fra 1996. Kurt har derudover to voksne piger.
Vi bor på et fritidslandbrug med udendørs legeplads og skovlegeplads på ca. 400 kvm. Vi har høns, kaniner, et par katte og en lille hund.
I forbindelse med mit køkken/alrum har jeg et stort legerum.

Foto

Billeder fra min dagpleje

Bolig 2

Bolig