Susanne Noer Berthelsen

Jeg hedder Susanne Noer Berthelsen. Jeg er fra 1964 og har været dagplejer siden 1993. Jeg bor i Krunderupparken tæt på Sir Lyngbjerg.

Vi går jævnligt i skoven, hvor vi kan følge naturens gang. Det ujævne terræn er godt for motorikken, uanset alder, samtidig med, at det giver en god appetit. Alt efter vind og vejr har vi ofte madpakker med, som nydes med velbehag. Et par gange i løbet af ugen mødes vi også med de andre dagplejere fra gruppen i legestue, hallen og måske på en gåtur.

Vi har også heldagslegestue ca. 4 gange om året i Sir Lyngbjerg centret. Der laver vi som regel fælles børnevenlig varm mad, som vi alle nyder uanset alder.

Jeg sætter pris på, at alle bliver værdsat, for den man er. Man er altid god nok og unik, som man er. Man kan ikke proppes ind og laves om. Man skal bare behandle andre, som man selv gerne vil behandles. I min fritid danser jeg linedance 1 gang i ugen, og tager et par lange gå ture i skoven.

Her i familien tager vi ofte på camping med, hvilket er en fast tradition, som alle nyder godt af. Jeg elsker dog også at bage, og jeg eksperimenterer med forskellige meltyper grundet cøliaki i familien, hvilket dog ikke forhindrer mig i at lave de samme ting som før, der skal bare bruges andre ting.

Jeg er gift med Jan, som er selvstændig, og sammen har vi 4 børn i alderen 17 til 30, samt et barnebarn.

Foto

Billeder fra min dagpleje

Bolig 2

Bolig