Lissi Slet Lock

Jeg hedder Lissy og er født i 1968. Jeg har været dagplejer siden 2012 og er helt vild med det.

Før jeg blev dagplejer, var jeg inden for landbruget i ca. 20 år, og vindues- fabrikken Velfac i 7 år. Jeg er gift med Lars, og vi bor i en dejlig stor villa, tæt på skolen og Børnehuset.

Jeg er en meget glad og positiv pige der elsker børn og at lege med dem på deres niveau. At læse hvert barn, og støtte og guide dem, til at de bliver selvhjulpne og bliver en del fællesskabet er en af mine vigtige opgaver.

Jeg kan lide at være spøjs og lave sjove ting med børnene. Vi bruger vores krop og laver gymnastik mindst 1 gang om ugen.

Jeg prioriterer meget at komme ud i naturen hver dag, og bruger naturen rigtig meget i vores dagligdag. Jeg kan også godt lide at tage på cykeltur med børnene på vores fælles dagpleje- cykel.

Jeg har egen indgang til dagpleje- afdelingen af vores hus. En stor gang med garderobe og stort legeværelse med plads til fordybelse og god leg.

Jeg har også en dejlig stor have med kæmpe kastanjetræ med 3 gynger i og stor sandkasse. Et stort fliseareal hvor der er masser plads til at cykle og kører med scooter. Og en hyggelig udestue som vi bruger meget til at spise frokost og eftermiddags mad ude i, hvis vejret er til det, og hvor de kan sove i barnevognene hvis vejret er dårligt.

Jeg prioritere meget højt at børnene får sund og varieret kost, hvor Lissys boller er et stort hit.

Foto