Malene Milter

Mit navn er Malene Madum Milter. Jeg er årgang 76, gift med Jan og vi har 3 dejlige børn, Marcus, Malthe og Malou.

Jeg har været dagplejer siden januar 2009 og har verdens bedste job. Jeg er DUÅ dagplejer, der arbejder ud fra en anerkendende pædagogik.

Jeg har et dejligt lyst legeværelse med gode aktivitetsmuligheder og plads til leg. Bl.a. Lego, dukker, legekøkken og tumle på madras.

Vi er helst ude hver dag. Leger i sandkasse, kører scooter, gynger eller går en tur i vores skønne natur. Vi har en dejlig by-skov lige bag ved mit hus og der leger vi tit, og har sommetider madpakker med derom.

Jeg arbejder ud fra dagplejens værdiord: Mangfoldighed, Nærvær og Engagement. Er god til at skabe relation til alle børn og forældre, så alle føler sig inkluderet i fællesskabet i min dagpleje.

Jeg er nærværende og skaber tæt relation til det enkelte barn og tilbyder aktiviteter ud fra hvor det er i sin udvikling.

Planlægger Pædagogiske aktiviteter som er med til bl.a. sprogstimulering, motorisk udvikling og det sociale samspil, som alle er vigtige udviklingsområder i barnets liv. Jeg læser og synger med børnene hver dag. Sommetider leger vi sanglege, danser og hører musik.

Jeg går i legestue en gang om ugen sammen med de andre dagplejer i Idom, hvilket gir børnene mulighed for samvær med en større gruppe børn.
Vi mødes enten i børnehaven ”Solkær” eller i gymnastiksalen. Her laver vi aktiviteter sammen ud fra de pædagogisk læreplaner.

Jeg har deltaget i følgende kurser: Grundkursus for dagplejer, førstehjælp og DUÅ.