Hanne K Jeppesen

Jeg hedder Hanne K. Jeppesen og er flyttet i nybygget hus på Sværdet.
Jeg bor i et velindrettet hus med plads til børnene. Hjemmet er desuden røg- og dyrefrit.
I et opvarmet rum er der plads til, at barnevognene kan stå året rundt.

Jeg har været ansat som dagplejer siden 1989 og har derved også fejret 25 års jubilæum med åbent hus, hvor mange af de tidligere dagplejebørn og forældre kom forbi.

Privat er jeg gift med Carl Peder og sammen har vi to voksne børn, som begge er flyttet hjemmefra. Min mand har skiftende arbejdstider, så han har mange dage hjemme, hvor han er en del af hverdagen blandt børnene.

Foto

Aktiviteter i hverdagen

I vintermånederne deltager vi i legestue, heldagslegestue og gymnastik. Desuden mødes vi året rundt med de andre dagplejere og børn på legepladsen ”Tumlebo”, når vejret er til det.
Derudover tager vi på cykelture ud i det grønne med madpakker. Der er plads til 4 børn i cyklen, som er udstyret med seler og cykelhjelme til alle.

Jeg bestræber mig på, at vi kommer ud hver dag og får noget frisk luft.

Egenskaber og værdier i hverdagen

Jeg følger de pædagogiske læreplaner for Dagplejen i Holstebro Kommune. Ligeledes arbejder jeg ud fra Kommunens kost- og hygiejnepolitik samt har fokus på inklusion i hverdagen.
Endvidere har jeg førstehjælpsbevis og er i øjeblikket i gang med DUÅ-kurset.

Personligt vil jeg betegne mig selv som værende fleksibel, positiv og nærværende.
Jeg lægger stor vægt på et godt forældresamarbejde, hvor nærvær, rummelighed, ærlighed og åbenhed er vigtige parametre for mig.
I hverdagen har jeg stort fokus på, at vi skal have stille og rolige dage, hvor der er plads til det enkelte barns behov – der skal være plads til alle.

For mig handler det altså om at give børnene en rolig og tryk hverdag