Helle Kristensen

Mit navn er Helle H. Kristensen. Jeg er 52 år og har været dagplejer i 23 år.
Jeg bor midt i Skave på Viborgvej sammen med min mand Hermann. Vi har sammen 2 voksne piger på 27 og 29 år. Vi er så heldige, også at have fået børnebørn.

Jeg er aktiv, udadvendt og et positiv menneske. Jeg lægger vægt på ærlighed, åbenhed og et godt forælder samarbejde. Det er vigtigt med en god dialog omkring børnenes trivsel.

Det er vigtigt for mig, at børnene udvikler sig, og får en masse udfordringer, der giver læring i en glad og tryg hverdag. Jeg støtter børnene med masser af anerkendelse.

Jeg holder utrolig meget af mit arbejde, og det er en stor tilfredsstillelse for mig, at sende børnene videre med en god ballast i rygsækken.

Jeg har en stor have med sandkasse, cykler, traktor, gynger, hængekøjer, karussel og alt hvad et barn har lyst til at lege med. Vi har også en dagpleje-cykel, som vi bruger, når vi skal på skovlegepladsen. Derude kan børnene bruge deres motorik på en anden måde. Jeg har også et stort rum i vores hus, hvor vi opholder os i løbet af dagen.  Her leger vi og styrker fin- og grov motorikken, og sanserne udfordres, på alle mulige måder. Vi laver motorikbaner, så børnene skal kravle op og ned, over og under.

Jeg deltager i Skave gruppens fælles arrangementer. Vi går i legestuen en gang i ugen. Her lærer børnene de andre børn og voksne at kende. Vi er så heldige, at vi har gymnastik salen på skolen en gang i ugen. Her laver vi gymnastik med musik og bevægelse.

Vi har vores egen dagpleje legeplads. Her mødes vi med de andre dagplejere og børn. Så Børnene kender de andre, når de skal i gæstedagpleje.

Jeg har oprette en lukket gruppe på Facebook, hvor ”mine” forælder må være, mens de er i min dagpleje. Her ligger jeg billeder op af små begivenheder, hvis man som forælder har givet tilladelse til det.

I årenes løb, har jeg taget en del kurser og efteruddannelse. Jeg syntes det er vigtigt, at dygtiggøre sig, så vi får et højt fagligt niveau. Jeg er netop begyndt på efteruddannelsen DUÅ (De Utrolige År).

Foto