Jette Storm Nielsen

Mit navn er Jette Storm Nielsen, jeg bor i Nr. Felding sammen med mine to døtre. Jeg er uddannet pædagog, blev færdig i 2006. Siden 2007 har jeg været dagplejer, og i 2015 blev jeg naturdagplejer.

Jeg vil gerne have, at forældre og børn skal føle sig trygge og velkomne i mit dagplejehjem. Derfor vægter jeg ærlighed og åbenhed. For at synliggøre min hverdag for forældrene, dokumenterer jeg, hvad vi laver fx via min facebookside, som er en lukket gruppe.

Vi bor i et dejlig hus, hvor vi har en tryg og lukket have med mange udfoldelsesmuligheder.

Aktiviteter

Jeg er naturdagplejer og vægter udelivet rigtig højt. Vi er ude hver dag og i alt slags vejr. Følger årstidens skiften. Naturen giver børnene rigtig mange oplevelser og styrker dem motorisk, sanseligt, sprogligt og socialt. Børnene får lov at lege, sanse og udforske naturens mange rum og forunderlige liv. Jeg laver tit mad på trangia sammen med min naturkollega, det er noget børnene nyder rigtig meget. Det kunne fx være boller i karry, risengrød, tomatsuppe eller pizza m.m.

Når vi er inde kigger vi bl.a. i bøger som understøtter naturen, som fx smådyr, bondegårdsdyr, årstiderne osv.

Vi tager i legestue en gang om ugen, hvor børnene får mulighed for at udvikle de sociale kompetencer og ser de andre dagplejere. Derudover tager vi i gymnastiksalen, hvor der bliver leget og udfordret dem motorisk.

Vores hus er et ikkeryger-hjem.

Desuden har jeg været på kursus i ”Spring ud i naturen” samt færdiggjort DUÅ forløb (de utrolige år) som handler om en positiv og anerkendende tilgang til børn.

Velkommen til Jettes naturdagpleje

Foto

Billeder fra min dagpleje

Bolig 2

Bolig