Jette Thomsen

Jeg hedder Jette og er født i 1963. Jeg har været dagplejer siden 1997.Jeg bor på Vindelevgård.

Jeg vil karakterisere mig selv som rolig, nærværende og imødekommende. Jeg er uddannet DUÅ dagplejer. Den positive tilgang til børn.

Det der er vigtigt for mig, er et godt forældresamarbejde, tryghed, nærvær, omsorg og anerkendelse. Det er vigtigt for mig at skabe et godt børnemiljø, hvor der er sjovt og dejligt at være. Der det vigtigt, at børnene har fornuftigt tøj med, til at kunne være ude i al slags vejr, da vi er meget ude. Vi laver mange ting. Det er ikke altid der kommer et produkt ud af det, men vi har haft det sjovt.

Jeg arbejder ud fra de 6 læreplans-temaer: Sociale kompetencer, Barnets alsidige personlige udvikling, Sprog, Krop og bevægelse, Kulturelle udtryksformer og værdier og Naturen og naturfænomener.

Vi øver os meget i at børnene skal blive selvhjulpne f.eks. at tage tøj af og på, så de er så klar som muligt til at komme i børnehave.

Den succes børnene oplever når de selv kan, giver stor selvværd og selvtillid. I min hverdag indgår masser af leg, sang, fællesskab og nærvær. Der skal være plads til alle.

Vi går i legestue en gang om ugen, og i heldagslegestue ca. to gange om året. Vi er i svømmehallen en gang i ugen.

Vi mødes med kollegaer, vi går ture, leger på legepladser eller cykler en tur. Jeg har en el-cykel med plads til 4 børn.

Børn er guld, det er vores opgave at få det til at skinne!

Jeg bor sammen med Henning, og vi har 2 voksne drenge. Mit hjem er røgfrit, der er ingen af os, der ryger. Vi har ingen dyr.

Foto

Billeder fra min dagpleje

Bolig 2

Bolig