Susanne Rasmussen

Søger I en dagpleje med anerkendende tilgang, naturoplevelser ved skov og strand, historie og sang hver dag og hjemmebagte boller?

Mit navn er Susanne Rasmussen, årgang ’62 og dagplejer siden ’89. Jeg er gift med Jan, vi har 3 voksne børn. Vores hjem er røg- og dyrefrit,  vi har to katte som bor udenfor.

Jeg bor på landet i et hus med en stor have, hvor børnene kan udforske det vilde krat, trille på bakken og lege på legepladsen med masser af udfoldelsesmuligheder. I haven er mange bær- og frugttræer og i højbede dyrker vi grønsager. Det er skønt at plukke og smage. Jeg har også et uderum, hvor vi kan arbejde med ting, som kræver store armbevægelser og her spiser vi mange måltider om sommeren.
Indenfor opbevares legetøjet i en hyggelig krog og børnene leger i hele alrummet.

Jeg glæder mig til, at lære jer at kende og samarbejde om jeres barn. I skal vide, at jeg altid er parat til, at tale om alt I har på hjerte vedrørende min dagpleje.

Foto

Naturdagplejer

Min kerneopgave er, at give de børn jeg passer en tryg og lærerig hverdag. I kraft af min certificering som naturdagplejer har jeg fokus på naturen og udeliv som en naturlig del af min og børnenes hverdag -tilpasset alder og årstid. Jeg har deltaget i de kurser der er blevet tilbudt - senest DUÅ (De utrolige År).

Jeg bruger nærmiljøet

Jeg bruger nærmiljøet i det daglige; Geddal Strandenge er nærmeste nabo, her udfordres motorikken i skoven og på de mange stier, hvor man kan løbe frit og vi nyder at følge dyrelivet på tæt hold.
Vi tager på strandture året rundt; om sommeren for at dyppe tæerne i vandet og måske sove middagslur i telt. Om vinteren for at mærke vinden og kaste sten i vandet.
Også Ejsing Skovlegeplads er i cykelafstand.
Når vi tager på udflugter, i legestue eller til vores aktiviteter har jeg en el-cykel med plads til 4 børn eller 4 autostole i bilen til rådighed. 

Billeder fra min dagpleje

Bolig 2

Bolig