Sara Beck Skovbo

Mit navn er Sara, født 1987, er gift, har en dreng fra 2013 og en pige fra 2016. Siden november 2017 har jeg været ansat som dagplejer :)

Som dagplejer har jeg stor fokus på at være nærværende, anerkendende og tage udgangspunkt i barnets behov, sundhed, udvikling og trivsel. Jeg ønsker at have en åben dialog og godt forældre samarbejde.

Jeg er meget nede på gulvet sammen med børnene, hvor jeg guider, støtter og deltager i leg og øver børnene i at give plads til hinanden, dele, sige fra og være selvhjulpet.

Jeg er meget opmærksom på at være nærværende, synlig for børnene og er der til at trøste, give en krammer og lære børnene at takle og forstå deres følelser.

Jeg er engageret i mit arbejde og værdsætter en daglig dag med børnene, hvor jeg kan være med til at gøre en forskel for både barn og forældre. Derudover arbejder jeg ud fra DUÅ principperne (De Utrolige År), deltager gerne i kursus, temadage, aftenmøder m.m. for at lærer nyt, blive inspireret og ses med kollegaer.

Som person er jeg meget positiv, anerkende, nærværende, igangsættende, tålmodig, rummelig og er god til at skabe ro og tryghed for mine omgivelser.

For mig er det vigtigt at børnene komme ud og få frisk luft så oftest så muligt, lærer alt slags vejr/årstiderne at kende og få bevæget kroppen samt styrket motorikken.

En gang i ugen mødes jeg med min legestuegruppe, hvor vi laver forskellige aktiviteter sammen med børnene.

Mindst en gang i måneden deltager jeg i fælleslegestue som foregår på Idrætscenter Vest, hvor vi mødes på tværs af legestuegrupperne, gør brug af lokaler, redskaber og spiser middagsmad sammen.

Jeg er socialt anlagt og synes også det er vigtigt at børnene lærer at begå sig socialt, så mødes gerne med kollegaer på legepladser eller hjemme hos hinanden.

Inden jeg blev dagplejer har jeg arbejdet som social- og sundhedsassistent på bosteder, på sygehuse og plejeboliger og været trivselsmedarbejder.

Jeg er rigtigt glad og tilfreds med mit job som dagplejer! og håber min profil har vakt interesse hos dig som forældre :)

Profilbillede af Sara Beck Skovbo