Helle Knak

Jeg har været Kommunal Dagplejer siden april 2012,og er uddannet DUÅ Dagplejer.  I mit arbejde er det rigtig vigtigt for mig, at børnene er glade og trygge, og deres hverdag er fuld af læring og udfordringer. Det betyder meget for mig at være nærværende, arbejde anerkendende, og tage udgangspunkt i det enkelte barns individuelle behov, i et åbent og tillids fuldt samarbejde med forældrene. Hverdagen planlægges ud fra hvilken børnegruppe jeg har. Før år 2012 har jeg arbejdet som Social og Sundheds Hjælper og Pædagogmedhjælper i mange år.

Vi bor i centrum af Ulfborg by, så vi er tæt på vores nær miljø, kommunale legepladser, børnehave, bibliotek og natur. Det er en vigtig del af vores hverdag. Vi bor i et dejligt Hus, hvor der er hjerterum/ trygge rammer og lyst. Vores hjem er 100% røgfrit og vi ryger ikke. Jeg er meget stolt over at kunne tilbyde en stor lukket og børnevenlig have, med stor legeplads, hvor der er rigtig mange muligheder for at lege og boltre sig.

Lidt om mig selv – jeg er glad, positiv, stille og rolig af natur. Elsker at vær kreativ, også med børnene, imødekommende, omstillingsparat og god til at lytte.  I min fritid elsker jeg at strikke/hækle, bage og lave go’ mad, gå tur med vores hund Hjalte, vores have, camping og nyde min familie og venner.
Jeg er født i 1967 og er gift med Rene’ og vi har Mette , som er flyttet hjemmefra.

Foto

Billeder fra min dagpleje

Bolig 2

Bolig