Laila Damtoft Olsen

Jeg hedder Laila Olsen er årgang 65. Jeg har været dagplejer siden 1. januar 2009, og har verdens bedste job, som jeg er rigtig glad for. Et job jeg trives med og som betyder noget for mig.

Jeg deltager i forskellige kurser så som motorik, for tidlige fødte, lærerplaner, forældresamarbejde, DUÅ, mm. - for at få mere viden og faglighed.

Jeg vil gerne give børnene en tryg og rolig hverdag.

Jeg bruger megen tid på børnenes udvikling, at de trives, udvikler sig motorisk, sprogligt og socialt.

Jeg sætter det højt, at vi kommer ud hver dag, så vi kan få masser af frisk luft, uanset vejr og vind og gå på opdagelse i naturen.  Jeg har en god lukket have, i hvilken børnene kan boltre sig. Vi går en tur ned til søerne og foder ænderne, eller til en af legepladserne i området.

Det er også vigtigt for mig, at børnene trives indenfor, hvor vi synger, laver gymnastik, hopper, danser og leger. Jeg kan lide at være kreative sammen med børnene med udgangspunkt i deres udviklingsniveau.

Vi deltager i den ugentlige legestue og heldagslegestue når det er muligt.

Vi mødes med andre dagplejere på legepladserne, så børnene på den måde kan lege med andre børn på tilsvarende alder. Derved kender børnene også hinanden og dagplejeren, hvis de skal i gæstepleje.

For mig er et godt forældresamarbejde vigtigt, og jeg ønsker åbenhed/ærlighed fra begge sider.

Jeg er gift med Benny.  Jeg har tre voksne børn og 4 børnebørn.

Jeg har 2 små hunde som er allergi venlige. De er enten er i hundegården eller på anden måde afskærmet fra børnene.

Mit hjem er røgfrit.

Foto

Billeder fra min dagpleje

Bolig 2

Bolig