Diana Skaanning Attermann

Jeg hedder Diana og er fra årgang 1981. Jeg er gift med René og vi bor på Anna Franks Vej, Mejdal. Jeg er mor til Viktor '03, Amalie '06 og Lukas '13. Jeg har været dagplejer siden 2010.

Jeg er naturdagplejer, hvilket betyder at jeg vægter natur og udeliv højt. Vi bruger naturen til trivsel og læring. I naturen styrkes børnenes motorik og alle vore sanser bliver brugt. Som en del af det at være naturdagplejer følger vi en årsplan der bliver planlagt fra år til år. Årsplanen giver os mulighed for at lave temaer til hver måned, det giver tid og rum til fordybelse. Vi har bl.a. temaer, der handler om bondegårdsdyr, hvor vi f.eks besøger en gård med grise og køer. Vi besøger de lokale får med deres lam.

Vi lærer, hvor vores mad og frugter kommer fra, og hvad man kan lave af det.

Vi mødes fast med de andre udegrupper og mødes jævnligt ved FDF-hytten, hvor vi bl.a. laver mad over bål og mange andre kreative ting.

Jeg kender vigtigheden i at skabe faste, trygge rammer, med en genkendelig hverdag, hvor der er tid til masser af nærvær og plads til det enkelte barns behov.

Vi besøger legestuen hver uge, som ligger  i vores lokale hal. Vi synger, er kreative og med salen er der rige muligheder for motorisk udfoldelse.

Kosten er sund og varieret.
Vi bor røgfrit og har hund.

Foto