Louise Christensen

Jeg hedder Louise og er født i 1978. Jeg startede som dagplejer i marts 2010, og er rigtig glad for det. Inden da arbejde jeg som dialyse-sygeplejerske på Holstebro sygehus.

Privat er jeg gift med Kenneth, og sammen har vi Hjalte, Freja og Asbjørn. Derudover består familien i øjeblikket af hunden Max, et par udekatte, en kanin og nogle fisk.

Foto

Naturdagplejer

Jeg er naturdagplejer, hvilket betyder, at naturen med alt hvad den byder på af dyr, planter, skiftende vejr og årstider, er en væsentlig del af vores dagligdag. Derfor er det vigtigt, at børnene medbringer passende overtøj og fodtøj, som kan tåle at blive vådt og beskidt.

Den 1. november 2013 blev jeg medlem af Friluftsrådets Grønne Spirer, som man kan læse mere om på groennespirer.dk

Jeg arbejder med

Jeg arbejder meget bevidst med børnenes motorik, og guider dem til at blive så selvhjulpne som muligt, særligt i forhold til af- og påklædning og i spisesituationen. Den succes børnene oplever, når de kan selv, giver stor selvværd og selvtillid.

Aktiviteter

Vi har mulighed for at deltage i legestuen hver tirsdag, gymnastik hver torsdag og for at besøge børnehaven hver fredag. Vi deltager så ofte som muligt i det, som passer til den børnegruppe jeg har netop nu