Laila Svendsen

Jeg hedder Laila Svendsen, er født i 1964 og har været dagplejer siden 1997. Er gift med Leo og har 2 voksne børn. Jeg er ikke ryger og mit hjem er 100 % røg frit og der er ingen husdyr.

Jeg er fleksibel, udadvendt og positiv. Ligger stor vægt på et godt forælder samarbejde, åbenhed og ærlighed. Fokusere på at skabe en tryg og forudsigelig hverdag, med tid og nærvær til det enkelt barn og i et tempo alle kan følge med til.

Har et stort og lyst legeværelse samt køkken/alrum, hvor børnene kan færdes frit og udfolde deres fantasi. Barnevognene står i opvarmet rum, året rundt og der er direkte adgang fra legeværelset. Udenfor har jeg en dejlig lukket have, med legehus, sandkasse, lille "skov", græsplæne og fliser, så der er rig mulighed for at styrke motorikken og sanserne.

Deltager selvfølgelig i Mejrup gruppens fælles arrangementer, legestue, gymnastik i Multihallen og legepladsen Tumlebo hvor vi mødes med andre børn og knytter gode relationer til både børn og voksne.

Har dygtig gjort mig gennem mange foredrag, events, kurser og førstehjælp, det er altid godt med nye input. Oprindelig er jeg uddannet kontorassistent med flair for IT og havde job inden for faget i 9 år. Men børn har altid haft en særlig plads i mit hjerte, derfor valgte jeg at skifte job i 1997.

Dokumentere børnenes oplevelser gennem billeder og hvert barn har private online fotoalbum, så man hjemmefra kan følge med i barnets udvikling og leg i dagplejen. Billeder er altid godt at få en snak om, sammen med barnet.

Foto