Anette Jespersen

Jeg er født i 1967, og har været dagplejer siden august 95,og har verdens bedste job.

Vi bor på en stor ejendom med en dejlig natur lige uden for vores dør.
I den ene ende af vores stuehus, har vi indrettet til dagplejen med bryggers, badeværelse og stor køkkenalrum.

Indenfor er vi kreative. Vi synger, læser og danser i stor stil. Børnene får musik instrumenter, og jeg har mulighed for at sidde med min guitar og spille med børnene. Det er vigtigt for mig, at her er trygt og godt at være – både for børn og for voksne. Jeg lægger vægt på et godt samarbejde med forældrene, og arbejder med børnenes motorik, at børnene bliver selvhjulpne, og får en god start på livet.

Jeg serverer en sund og varieret kost, og vi elsker at bage boller.

Udenfor bruger vi megen tid på legepladsen, hvor vi har sandkasse, legehus, sansegynge, og en stor have, hvor vi kan gå på opdagelse og smage på køkkenhavens glæder. Ellers kan vi gå tur og kigge til køerne og hønsene.

Jeg tager i legestue med børnene 1 gang i ugen, skiftevis i skolens gymnastiksal og i Solkær (Idom-Råsteds børnehave), hvor vi er sammen med de andre børn og mine kollegaer.

I legestuen spiser vi formiddagsmad sammen, synger, leger og laver små aktiviteter, som passer til de børn vi har. Vi arbejder ud fra dagplejens læreplans temaer.

Jeg har deltaget i forskellige kurser i tidens løb bl.a. Fra ”Viden til Vaner” i samarbede med Hjerteforeningen, DUÅ ( De Utrolige År)  og førstehjælpskurser. 

Jeg er gift med Johannes, og vi har 4 voksne børn og 2 børnebørn.
Mit hjem er ikke ryger hjem.

Foto

Billeder fra min dagpleje

Bolig 2

Bolig