Vibeke Rønn Larsen

Velkommen hjemme hos mig.
Mit dagplejehjem er fyldt med nærvær, tryghed, omsorg, kærlighed og masser af sjov og ballade.

For mig handler det om, at skabe den største og bedste relation til DIT barn. Derefter står den på masser af frisk luft, jeg elsker at bruge naturen som legeplads, er ude hver dag. Jeg er motorik dagplejer, det falder perfekt sammen med naturen. Hver dag bliver de 3 primære sanser stimuleret, så barnet får de bedst mulige betingelser med sig. Det kan f.eks være at gynge, snurre, trille, kravle, hoppe, løbe, massage og meget mere.

Jeg er også DUÅ dagplejer, DUÅ betyder, at man styrker det gode og positive samspil, at man fremhæver ALT det gode barnet gør , både ved tale og udstråling.

Jeg kan godt lide at tage på forskellige ture med børnene, det kan f.eks være skovture, cykelture, ja bare en tur ud i nærmiljøet, og lader os følge lige det vi møder på vores vej.

Trænger vi til en dag indenfor,kan den stå på kreativiteter, hvor fin motorikken kan blive sat på prøve.

Hos mig vil dit barn også møde de andre dagplejere i Tvis, og deres dagplejebørn, da vi ofte mødes. Vi er i faste legestuer, heldagslegestuer,vi mødes også på legepladsen og hjemme i hinandens haver.

Privat består min familie af min mand og vores to skønne drenge. Dem vil I selvfølgelig også møde. Jeg vægter det hjemmelige og rummelige, og man vil mærke, at her er hjerterum med plads til alle.

Foto