Sofie Riber Okkerstrøm

Jeg hedder Sofie. Jeg er uddannet Pædagog og har både erfaring fra vuggestue og specialområdet.

Jeg er opstartet som dagplejer i August 2018, hvor jeg hører til Nørreland gruppen. Ønsket om at blive dagplejer har været længe, og min mand og jeg har gennem renoveret vores hus med tanke på dette.
Vi har dejlige lyse rum, god akustik og masser af hjerterum.
Vores udvendige areal er stort, med bla. græs, en god stor sandkasse og fliser til at køre på cykler.
Desuden har vi et dejligt miljø her i vængerne med skøn natur og gode legepladser.
Alt efter hvilke børn jeg har, prioriterer jeg naturen højt og ønsker at vi tilbringer megen tid der.

Privat har jeg en søn fra april 2016, er gift med Malthe, vi har desuden en lille venlig hund fra 2013.

Som dagplejer har jeg en forventning om en god og åben dialog omkring jeres barn. Jeg forventer et godt og trygt samarbejde dagplejer/forældre imellem, for at vi på den måde sikrer os de bedste vilkår og trivsel for jeres barn.
Af mig som dagplejer kan I desuden forvente en udadvendt og jordnær person, med god erfaring med brugergruppen som tager ansvar for og alvor omkring barnets vigtigste år, nemlig 0-3 års alderen.
Både privat og fagligt sætter jeg stor pris på citatet: “Ved at behandle børn forskelligt, behandler vi dem i virkeligheden ens”.

Som voksen omkring børn, ved jeg at det er vigtigt at se og anerkende det enkelte barn, hvilket også er i tråd med en af Dagplejens kærneord, nemlig Mangfoldighed.
De andre to kærneord er nærvær og engagement, to ord som er medårsag til at jeg er blevet dagplejer. Dagplejen er den “institutions form”, som giver barnet færrest børn/ voksne at forholde sig til og derved kan barnet fokusere på at blive tryg, udvikle sig og have en dejlig dag - og det er jo det som det hele handler om.

Foto

Billeder fra min dagpleje

Bolig 2

Bolig