Bettina Krohn Jensen

Jeg har været ansat som dagplejer siden 1991, og er meget glad for mit job. Jeg er "ude dagplejer", og med det mener jeg, at fra det spæde forår og indtil sidst på efteråret “ lever” vi ude det meste af dagen.

Min dagpleje er indrettet hertil, og jeg oplever at vi alle trives super godt med det.  Vi følger med i de skiftende årstider, fuglenes aktiviteter, sanser og fornemmer. Jeg har en kolonihave i Haveforeningen Storaa, og den besøger vi ofte. Her er der legeplads, og vi dyrker blomster, grøntsager samt forskellige bær, som vi bruger i vores mad - så fra “haven til maven” er også et princip jeg går op i.

I min dagpleje er det desuden vigtigt,  at der er  - " ro til at gro" - plads til forskellighed - en god rollemodel - at man er gode kammerater, der tager hensyn og holder af hinanden -  knus og kram.

Derudover er jeg valgt som tillidsrepræsentant for ca. 60 kolleger, hvilket jeg også finder utroligt spændende.. Jeg sidder derfor i vores lokale l-med og er suppleant for vores fællestillidsrepræsentant. Jeg er desuden aktiv i vores lokale fagforenings bestyrelse.

Min egen familie synes jeg har verdens bedste job, og de elsker det liv der naturligt følger med, når man har små børn i huset.

Foto

Billeder fra min dagpleje

Bolig 2

Bolig