Anette Laursen

Jeg hedder Anette Laursen, har været dagplejer siden 2004, og jeg har verdens bedste job.

Jeg vægter højt, at være anerkendende, og nærværende i min dagligdag med børnene. Jeg tager udgangspunkt i det enkelte barn, og bestræber mig på at skabe en tryg og spændende hverdag, med varme-omsorg-struktur-forudsigelighed, det er motiverende og giver lyst til læring. Jeg arbejder ud fra læreplans – temaerne, samt DUÅ-principperne.

Jeg er Naturdagplejer, og er glad for naturen, med alle dens facetter. Vi er ude hver dag, bruger dagligt naturens mange muligheder. Jeg syntes det er et forunderligt sted, der udfordre børnene og alle deres sanser, både motorisk/socialt og mentalt. Naturen er uforudsigelig, og giver samtidig mulighed for ro og fordybelse. Vi besøger jævnligt skov/strand osv. Ca. 1x mdr. mødes vi med vores Naturgruppe ” Firkløveren.” Vi laver bl.a. mad på bål/Trangia/fanger haletudser m.m.

Jeg bor i naturskønne omgivelser, med stor gammel have og egen lille skov, med bl.a. bålplads/pilehytter, mark/eng, der rummer masser af muligheder for leg/fantasi/læring. Vi tager ofte på dyrebesøg hos naboerne. Jeg bor i cykelafstand til skoven (Sir Lyngbjerg) samt Krunderup.

Socialt samvær med andre børn/voksne vægter jeg højt, ligesom forældresamarbejdet også er meget vigtigt for mig. Jeg mødes med de andre dagplejere i gruppen, et par gange om ugen i børnehaven, hallen eller multibanen.

Jeg har en sygeplejefaglig uddannelse. Er gift med Jan, vi har 4 dejlige børn, 2 hjemmeboende og 2 voksne, der er fløjet fra reden. Vi har også 3 skønne børnebørn. Vi har heste, høns og 2 hunde, der er i hundegård, når jeg har børnene.

Foto

Billeder fra min dagpleje

Bolig 2

Bolig