Janni Aarup Nielsen

Jeg hedder Janni Aarup Nielsen, og er født i 1978. Jeg har fra 2001-2014 arbejdet som pædagogisk assistent i daginstitutionsområdet. I 2017 blev jeg uddannet pædagog. Jeg er startet som dagplejer i 2017.

Jeg bor på Flintøksen. Jeg er gift med Thomas og sammen har vi tre skolebørn. Vi har en hund (Lhasa apso), der i dagtimerne er adskilt fra dagplejebørnene. Vores hjem er 100% røgfrit.

Jeg er som person udadvendt, omsorgsfuld, nærværende og positiv.

I mit arbejde vil jeg med en anerkendende tilgang møde det enkelte barn på dennes udviklingstrin og derud fra tilrettelægge en hverdag, hvor der er plads til at følge sig tryg, plads til nærvær, kontakt og omsorg.

Jeg interessere mig meget for udelivet, sprog, sang, en gåtur, roen til at fordybe sig i fri leg. Med en åben dialog om barnets trivsel, ser jeg forældrekontakten, som en bærende faktor til at skabe tryghed i barnets hverdag.

Jeg kan tilbyde et dagplejehjem, hvor der er et dagplejeværelse, der kan leges i. Jeg har en indhegnet have med legehus og sandkasse, her er der rig mulighed for at udfordre motorikken. Jeg bor tæt på skov, Storåens dejlige stier, hvor der både er får og køer. Jeg tager i legestue i vinter halvåret og i sommer perioden benytter jeg legepladsen ”Tumlebo” til ugentlige turer, hvor børnene har mulighed for at være i større børnefællesskaber.

Foto