Bente Laugesen

Jeg hedder Bente Laugesen, og har været dagplejer siden 1986. Er gift med Ivan, har ikke hjemmeboende børn. Hjemmet er røgfrit og vi har ingen husdyr.
Hos mig er nøgleordet tryghed, omsorg og kærlighed. Når børnene er trygge, får de masser af mod og overskud til at udvikle sig, og det hele foregår i børnenes tempo.

Jeg har gennemført flere kurser, senest DUÅ (de utrolige år) så jeg arbejder med anderkendende pædagogik.

Jeg bruger tid på barnets almene udvikling, så de trives og udvikler sig motorisk, sprogligt og socialt. Jeg ønsker at give børnene en spændende og udfordrende hverdag, med tid til sjov og leg, hvor de får brugt alle deres sanser.
Jeg arbejder med de pædagogiske lærerplaner, som jeg tilpasser børnenes alder og kunnen. Samtidig lægger jeg stor vægt på at tilgodese det enkelte barns behov.  Vi kommer ud, og vi hygger også indendørs. Vi synger, læser og bruger tiden på forskellige aktiviteter tilpasset børnenes alder. Vi deltager i legestue, gymnastik og forskellige arrangementer.

Forældresamarbejdet er meget vigtigt for mig. Det betyder meget, at I er trygge ved at aflevere jeres barn hos mig. Derfor er det vigtigt, at vi har en åben dialog om jeres barns trivsel og dagligdag, så vi i samarbejde, kan skabe de bedste rammer for jeres barns tid i dagplejen.

Foto