Anja T Rødbro

Mit navn er Anja Rødbro og jeg er fra 1981. Jeg bor sammen med Rasmus og vores to piger fra 2013 og 2015.

Jeg er uddannet pædagog i 2006 og har inden jeg blev dagplejer arbejdet i en daginstitution i 10 år.
Jeg har været dagplejer siden august 2017 og nyder den ro og tid der er til børnene.

Dagene her hos mig vil så vidt muligt følge en fast struktur, for at sikre forudsigeligheden og trygheden. Det er vigtigt for mig at børnene føler sig set, hørt og anerkendt hver dag og jeg møder dem med anerkendelse og tillid. Jeg ser meget på hvad børnene har lyst til og griber gerne deres ideer til aktiviteter, men vi vil også følge de traditioner der er i løbet af året, som fastelavn, påske, jul osv., men også de aktiviteter der er i dagplejen, såsom legestue, gymnastik, forældrekaffe, bedsteforældredag, julearrangementer osv.

Vi vil følge årstiderne, så om efteråret vil vi lege i visne blade, tumle i sneen om vinteren, hoppe i vandpytter og se alt springe ud om foråret og om sommeren pjaske i en balje vand og hvad vi ellers finder på af sjove aktiviteter. Ellers er vi så heldige at Tumlebo (dagplejens legeplads i Mejrup) ikke ligger langt fra mit hjem, så den vil også jævnligt blive besøgt.

Hos mig kan jeg tilbyde et legeværelse kun til dagplejen, men ofte inddrager vi mere af huset til legeområde. Jeg har en lukket have med en dejlig stor sandkasse, legehus og en masse plads til at boltre sig på.

Det er vigtigt for mig med et godt og tillidsfuldt samarbejde med forældrene. Føler I Jer trygge, vil det smitte af på børnene.

Mit hjem er 100% røg- og dyrefrit.

Foto