Lone Ringsted

Jeg hedder Lone Rosendal Ringsted, er gift med Carsten og vi har 3 børn; Michelle, Simone og Mike. Vi har også en hund. Vi er begge ikke-rygere, og vores hjem er 100 % røgfrit. 

Vi bor i et nyere hus, med have ud mod grønne arealer og tæt på skov, mark og vandløb, der har jeg også et opvarmet havehus, som udover at huse barnevogne også bruges som legerum, madpakkehus, kreativt værksted og meget mere.

I oktober 2006 blev jeg ansat som dagplejer, og siden januar 2013 har jeg været naturdagplejer. Naturen er en fantastisk legeplads. Her har vi alle muligheder for at lege motorik og bevægelse ind i kroppen – hvilket jeg vægter højt. Vi er derfor ude hver dag, i kortere eller længere tid, alt efter vejrlig og årstid.

Jeg bruger meget af min fritid i vores lokale gymnastikforening, både som udøver, instruktør og bestyrelsesmedlem. For mig styrker frivilligt foreningsarbejde også personligt - og jeg gør stor brug af min viden om motorik og småbørn både arbejdsmæssigt og på foreningsbasis.

I Mejdal mødes vi gruppevis i legestuen, ligesom vi mødes til legeaftaler i skoven, på udflugter osv., her stifter barnet bekendtskab med andre børn og dagplejere, hvilket er en stor fordel når barnet skal i gæstedagpleje.

I mit dagplejehjem møder I et sundt og stabilt miljø, kærlige faste rammer og hjemlig hygge. Jeg prioriterer, en hverdag hvor der er plads til det enkelte barn – og dets behov. Derudover arbejder jeg meget bevist med, at gøre barnet selvhjulpent, og børnehaveklar.

Jeg vægter forældresamarbejdet højt, samt et gensidigt tillidsforhold børn/forældre/dagplejer imellem, med nærvær, åbenhed og ærlighed - og selvfølgelig den lovpligtige tavshedspligt.

Vi har sammen ansvar for, at Jeres barn er i trivsel og i god udvikling. At det bliver anerkendt og har en tilfredsstillende dag.
Jeg nyder virkelig mit arbejde. At være en del af Jeres barns liv, er et privilegie – og jeg synes det er fantastisk at se, hvor meget lærdom de små mennesker, tager med sig på deres videre færd ud i livet.

Mit hjerte banker for dagplejen – gør dit?

Foto

Billeder fra min dagpleje

Bolig 2

Bolig