Jeanet Lund

Jeg hedder Jeanet og er fra 1970. Jeg har været dagplejer siden 1996. At være dagplejer er et job som jeg holder rigtig meget af. Jeg nyder min hverdag sammen med børnene, hvor ikke to dage er ens.

Mit hjem er 100 % røgfrit, og der er heller ingen husdyr.

Jeg vil karakterisere mig selv som åben, imødekommende, nærværende, seriøs, anerkendende og begejstret i mit arbejde.

Jeg vægter et godt og åbent forældresamarbejde, da vi jo har et fælles mål. De skønne børn.

Jeg er DUÅ dagplejer, og deltager gerne på diverse kurser for at dygtiggøre mig. Jeg har deltaget på kurser i alm. psykologi, pædagogisk grundkursus, kursus om for tidlig fødte børn samt 1. hjælp.

Dagplejen er i rivende udvikling og har mange nye tiltag. Vi arbejder med sprogpakken, krop og bevægelse, sociale kompetencer og børnemiljø. Disse tiltag giver mig stor motivation i min hverdag.

Jeg vil gerne give børnene en tryg og stabil hverdag, hvor de ved, at de kan regne med mig. Jeg sætter min hverdag sammen, så der tages hensyn til det enkelte barn. Jeg har meget fokus på motorik, sanser, sang, rim/remser samt leg inde og ude. I foråret og sommeren tager vi på madpakke tur til køerne og fårene. Bruger vores skønne omgivelser til sjove oplevelser. Mange at vores inde aktiviteter tages med udenfor.

En gang i ugen går vi i legestue i hallen. Der er der mulighed for at bruge salen samt være kreative sammen med flere børn og voksne.

Jeg er en aktiv rollemodel, der gerne selv leger med. Jeg arbejder med, at alle børnene føler sig en del af fællesskabet her hos mig.

Jeg har et stort og lyst legeværelse, hvor der er plads til leg og fordybelse, samt et motorik-rum med gynge, ribbe, spejle, bolde osv. Udenfor er der sandkasse, lille rutsjebane, træ bil samt plads til at cykle, løbe og spille bold. Jeg har en kæmpe carport som bruges hele året til at havde aktiviteter i, så som motorikbane, gynge, spise, samt lave mange kreative ting i.

Jeg bor sammen med Birger og har 2 drenge som er fløjet fra reden. 

Velkommen i dagplejen hos mig.

Foto

Billeder fra min dagpleje

Bolig 2

Bolig