Inger Iversen

Jeg hedder Inger, og jeg er fra 1966. Jeg har været dagplejer i Mejdal siden 2002 og er uddannet køkkenleder. Jeg er gift med Preben, og sammen har vi tre børn. De to ældste er flyttet hjemmefra.

Vores hjem er røgfrit, og vi har ingen dyr.

Jeg er rigtig glad for mit job som dagplejer, og jeg går meget op i at give ”mine” børn en tryg og struktureret hverdag med plads til børnenes individuelle behov.

Jeg vægter udeliv rigtig højt, og de fleste dage er vi ude. Det er forskelligt, om vi går på legepladsen, i skoven eller besøger andre dagplejere. Da børnene har forskellige aldre, synes jeg, det er vigtigt, at mødes med de andre dagplejere, så børnene kan lege alderssvarende. Samtidig er mødet med andre dagplejere også en tryghedsfaktor for børnene, når de skal i gæstedagpleje.
Jeg støtter op omkring fælles arrangementer – herunder er både almindelig legestue og heldagslegestue altid glædelige begivenheder for både børn og dagplejere.

I min dagpleje bliver en god og varieret kost højt prioriteret, og jeg kan også rigtig godt lide at holde fast i traditionerne omkring højtider som fx påske, jul og fastelavn.

For mig er et godt forældresamarbejde og kommunikation vigtigt for at sikre barnets trivsel, og det lægger jeg stor vægt på.

Foto

Billeder fra min dagpleje

Bolig 2

Bolig