Tina Østergaard

Jeg hedder Tina Østergaard, er årgang 1977. Jeg har drengene Mads (1998) og Nicklas (2011), er gift med Brian.

Vi har bosat os i Borbjerg i et stort hus, med et dejligt legerum, en fantastisk have, hvor der er god plads til at udfolde sig på og styrke børnenes motorik.

Vi er en røgfri familie.

Jeg startede som dagplejer den 22. februar 2017. Er uddannet pædagog med speciale inden for børns sprog og kommunikation. Jeg har siden 1997 arbejdet med børn og unge, indenfor det almene område og specialområdet, som medhjælper, handicaphjælper, pædagog og støttepædagog.

Jeg elsker at være kreativ både i mit arbejde og i min fritid. I min fritid leder jeg et gymnastik hold i alderen fra 4 -6 år.

Foto

Jeg arbejder

Jeg arbejder ud fra en anderkendende tilgang og ser muligheder frem for begrænsninger.

De kvaliteter jeg lægger mest vægt på er tryghed, tålmodighed og nærvær, ro og at kunne aflæse det enkelte barns behov. At være en tydelig og engageret voksen i en forudselig hverdag, så der rum til børns udvikling og læring, så de får masser af selvværd til at kunne blive selvstændige små individer.

De 6 læreplanstemaer

Jeg vil igennem hele året komme omkring de 6 læreplanstemaer.

  • Alsidig personlig udvikling
  • Sociale kompetencer
  • Sproglig udvikling
  • Krop og bevægelse
  • Naturen og naturfænomener
  • Kulturelle udtryksformer og værdier

Aktiviteter

Jeg mødes med de andre dagplejere i Borbjerg/Hvam, 2 gange om ugen til legestue og i gymnastiksalen. Ellers bruger jeg den skønne natur, vi har omkring Borbjerg, bl.a. Møllesøen, dyrene ved møllen, Præstegårdsparken med bål og legeplads.

Jeg mener, det er vigtig for børns sundhed og trivels, at de får en sund, nærende og varierende kost, samt at de får lov at være med til at forberede/ lave mad. Jeg vil sammen med børnene engang imellem bage boller og forskellige små retter.

Billeder fra min dagpleje

Bolig 2

Bolig