Helle Mondrup

Jeg har været dagplejer siden 1996, dog afbrudt af en periode på 23 måneder, hvor jeg prøvede kræfter med det private arbejdsmarked. Jeg er tillige en af områdets naturdagplejere.

Jeg er gift med Torben, og tilsammen har vi 5 børn, hvoraf det efterhånden kun er 2 af dem, der er hjemmeboende. Vi bor i Borbjerg by, i et nyere hus på 200 m2 som er røgfrit døgnet rundt og vi har over 1000 m2 have/terrasse at boltre os på.

Jeg er oprindelig levnedsmiddel uddannet, så kosten er en del af det jeg vægter højt. Jeg præsenterer mange forskellige madvarer for børnene og i den udstrækning tiden tillader det, fremstiller jeg gerne selv både brød og pålægsvarere.

Jeg vægter en stille og rolig hverdag, hvor der er plads til det enkelte barns behov. Jeg sætte stor pris på åbenhed og ærlighed, og ser det som en vigtig del af et rigtig godt forældre/dagplejer samarbejde.

Så har du lyst til at hente dit barn, der sprudler af tilfredshed?
Ønsker du, at der er tid nok til dit barn?
Tør du lade dit barn bruge sin krop og gå på opdagelse i naturen?
Betyder det noget for dig, at dit barn får sund og varieret mad?
Sætter du pris på en nær dialog om dit barns trivsel?

Så kan min dagpleje være det helt rigtige valg!!

Foto

Naturdagplejer

Som naturdagplejer cykler jeg ofte i skoven med børnene. Vi tager ofte en tur til Borbjerg Mølle og kigger på dyr, eller i Præstegårdsparken hvor der både er naturlegeplads, shelters og bålplads. Vi laver mad på vores lille trangia (stormkøkken) og tager den ofte med på tur, både sommer og vinter. Vi tager naturen med i dagligdagen, og lærer begrebet fra jord til bord.

Kurser

I årenes løb, har jeg desuden taget en del kurser bl.a.: Grundkursus for dagplejere, Klar kommunikation uden aggression, Psykologi og pædagogik i forhold til børns normale udvikling, Holstebro kommunes samarbejdskursus, Efteruddannelse i arbejdet med pædagogiske læreplaner, Børn og natur, Leg med sprog, kurset der omhandler arbejdet med fortidigt fødte børn, og Grønne Spirers natur kursus. Desuden har jeg sammen med min børnegruppe deltaget i et videoforløb med udgangspunkt i Marte Meo principper, og i januar 2018 blev jeg færdig med uddannelsen som DUÅ dagplejer.

Faciliteter

Vi har desuden de mest fantastiske indendørs faciliteter her i Borbjerg, hvor vi gør brug af både Kultur- og fritidscentret, og skolens gymnastiksal. Det er bl.a. i Kultur- og Fritidscentret, vi afholder vores heldagslegestuer, hvor alle kommunale dagplejere fra Borbjerg/Hvam og deres børn deltager hele dagen.

Billeder fra min dagpleje

Bolig 2

Bolig